Schoonheidssalon "Netty"

Introductie

Introductie gezichtsbehandelingen

In de salon van Schoonheidssalon "Netty" wordt gewerkt met de producten van Phyris. Alle producten van Phyris zijn ontwikkeld in samenwerking met internationaal toonaangevende dermatologen en wetenschappers. Met de nieuwste hightech procedés zijn geavanceerde cosmetica ontwikkeld op basis van plantenextracten, plantaardige oliën, vitaminen en soms ook fruitzuren.

Phyris is een merk met het 3 fasen huidverzorgingsconcept:
     - Reiniging
     - Activering
     - Verzorging

REINIGING. Phyris heeft, afgestemd op huidtype en conditie, bijzondere formules ontwikkeld voor het reinigen, tonifieren en peelen.

ACTIVERING. Een SOMI (d.i. een spray, emulsie of gel) maakt de verzorging die daarna wordt gebruikt nog effectiever. Bovendien wordt deze beter op de huid verdragen.

VERZORGEN. Na het reinigen en activeren is de huid helemaal klaar voor om het juiste verzorgingsproduct op te nemen. Het Phyris verzorgingsassortiment is zo veelzijdig en persoonlijk, dat u absoluut het juiste verzorgingspreparaat voor uw huidtype en conditie zal vinden.

Voor de behandeling wordt een huiddiagnose gemaakt om te bepalen waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Phyris heeft een zeer ruime keuze aan producten. Niet alleen voor in de salon maar ook voor u om thuis te gebruiken. Voor de ondersteuning van de behandeling is het dan ook raadzaam de producten van Phyris ook thuis te gebruiken. Vraag naar het “home care” advies.

Probeer het nu en ervaar de kwaliteit van de producten!